26.12.2019

Vijesti

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem za rukovodioce, saradnike i predstavnike sindikata u Željeznicama Republike Srpske organizovan je tradicionalno i na kraju kalendarske 2019. godine, kako bi se sumirali rezultati rada, ocenilo šta je bilo dobro, šta je neophodno menjati i na čemu treba više raditi u narednoj godini.

-Željeznice Republike Srpske 2019. godinu koja je bila teška za sve nas, ipak završavaju sa dobrim rezultatima. Ovo je kada sve sagledamo, možda bila i presudna godina za željeznice, uzimajući u obzir sve procese u okviru reformi koje sprovodimo.Projekat restrukturisanja koji teče po planu i koji je naš zajednički zadatak, zahteva od svih nas da i u narednoj godini damo svoj maksimalan doprinos, koji je svakako bio prisutan i do sada.Nastojaćemo da u 2020. godini uspešno završimo sve preostale zadatke koji su pred nama, to moramo činiti još energičnije zarad zajedničkog cilja, te nakon završetka ovog velikog posla ući u jednu fazu mnogo lakšeg rada za sve nas– istakao je vršilac dužnosti generalnog direktora Željeznica Republike Srpske Slavko Gligorić.

Upućujući čestitke za predstojeće praznike svojim saradnicima kao i svim zaposlenima u Željeznicama Republike Srpske vršilac dužnosti generalnog direktora, poželeo je dobro zdravlje, porodičnu sreću te poslovne i lične uspehe u narednoj 2020. godini.