Kompanija

Željeznice Republike Srpske (ŽRS) osnovane su 1992. godine sa sjedištem u Banjaluci, a od 1996. godine sjedište kompanije je u Doboju, gradu koji je bio drugi po veličini željeznički čvor na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Putnički saobraćaj

Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Željeznički saobraćaj spada u najbezbjednije i ekološki najprihvatljivije vidove prevoza.

Teretni saobraćaj

Sektor za željezničko-komercijalne poslove ŽRS a.d. Doboj se bavi prodajom usluga, prevoz roba. Prodaja usluga se vrši sklapanjem Ugovora o prevozu stvari sa korisnicima prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Članovi Uprave Željeznica Republike Srpske održali su danas u Doboju, u povodu  predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, sastanak sa predstavnicima svih osam sindikalnih organizacija, koliko ih deluje u preduzeću.

Sumiranje aktivnosti menađzmenta  u Željeznicama Republike Srpske, kao i  trenutne aktuelnosti na kraju kalendarske 2020. godine bile su teme današnjeg sastanka.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Željeznica Republike Srpske Željko Radić, zajedno sa članovima Uprave preduzeća, čestitajući predstojeće božićne i novogodišnje praznike predstavnicima sindikalnih organizacija, njihovim članovima  kao i svim zaposlenim radnicima, pored želja za dobro zdravlje, poželeo je i uspešnu poslovnu Novu  2021. godinu.

JSN Teki is designed by JoomlaShine.com