Kompanija

Željeznice Republike Srpske (ŽRS) osnovane su 1992. godine sa sjedištem u Banjaluci, a od 1996. godine sjedište kompanije je u Doboju, gradu koji je bio drugi po veličini željeznički čvor na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Putnički saobraćaj

Željeznice Republike Srpske učestvuju u unutrašnjem, međuentitetskom i međunarodnom saobraćaju. Željeznički saobraćaj spada u najbezbjednije i ekološki najprihvatljivije vidove prevoza.

Teretni saobraćaj

Sektor za željezničko-komercijalne poslove ŽRS a.d. Doboj se bavi prodajom usluga, prevoz roba. Prodaja usluga se vrši sklapanjem Ugovora o prevozu stvari sa korisnicima prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Poštovane kolege,dragi željezničari,

U trenutku kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu 2021. godinu, uz želje da nam bude bolja i uspešnija od prethodne,upućujemo pre svega čestitke sa željama za dobro zdravlje svim zaposlenim radnicima u Željeznicama Republike Srpske, kao i poslovnim partnerima i korisnicima željezničkog saobraćaja.

U godini koja je na izmaku, Željeznice Republike Srpske bile su suočene su sa brojnim izazovima, ali uprkos tome, uspevamo da savladamo razne prepreke koje se pred nama nalaze i u ovim teškim vremenima za celokupno čovečanstvo.

Trudimo se i istrajaćemo u tome da intenzivno i predano realizujemo aktivnosti na uspešnom provođenju procesa restrukturisanja preduzeća, što za konačni cilj ima efikasnije i produktivnije Željeznice Republike Srpske. U tom poslu svi smo podjednako važni i neophodni, kako bismo odgovorno, zajedničkim delovanjem došli do očekivanih, pozitivnih rezultata.

Članovi Uprave Željeznica Republike Srpske upućuju Vam iskrene čestitke u susret nastupajućim božićnim i novogodišnjim praznicima.

Želimo Vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspeh na profesionalnom planu i da predstojeće praznike provedete sa svojim najmilijima, u miru, sreći i dobrom raspoloženju. Svima nama u Novoj 2021. godini želimo  stabilne i uspešne Željeznice Republike Srpske, koje ćemo  zajedno graditi i jačati i u narednom periodu.

S poštovanjem,

                                                                                                                                                      Uprava Željeznica Republike Srpske

JSN Teki is designed by JoomlaShine.com