Ministarstvo saoabraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, izdalo je Željeznicama Republike Srpske odobrenje za privremenu obustavu drumskog  saobraćaja, na regionalnom putu Petrovo Novo –Doboj, preko putnog prelaza u kilometru 37+398, u mestu Kakmuž – zaseok Slatine.

Željeznice Republike Srpske obaveštavaju javnost da će u dane 18. i 19. marta 2020. godine u vremenskom periodu od  08,00 do 14,00 časova, zbog izvođenja radova na sanaciji putnog prelaza, privremeno biti obustavljen drumski saobraćaj.

Izmena režima drumskog saobraćaja biće provedena postavljanjem saobraćajne signalizacije bez ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, a u skladu sa Elaboratom saobraćajne signalizacije i opreme puta, odnosno preusmeravanjem drumskog saobraćaja na alternativne pravce, radi sanacije putnog prelaza u kilometru 37+398 na delu pruge Petrovo Novo – Doboj.

Željeznice Republike Srpske se zahvaljuju svim učesnicima u saobraćaju, na razumevanju i strpljenju dok traju radovi.