08.11.2022

Vanredni događaj u Osječanima

Vanredni događaj u Osječanima

Danas u 12 časova i 5 minuta na području mesne zajednice Osječani kod Doboja, na putnom prelazu koji se nalazi u staničnom području, došlo je do vanrednog događaja, kada je teretni voz Želјeznica Republike Srpske, koji je saobraćao na relaciji Doboj – Šamac, naleteo na putničko vozilo koje se u tom trenutku, iz za sada nepoznatih razloga, nalazilo na putnom prelazu.

Mašinovođa je uvidevši vozilo na putnom prelazu postupio po propisinma, davao zvučne signale upozorenja i pristupio kočenju, ali se nezgoda nažalost nije mogla izbeći.

Na lice mesta izašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske PU Doboj i Komisija za vanredne događaje Želјeznica Republike Srpske.

Uviđaj je u toku a prve informacije sa lica mesta ukazuju da prilikom kontakta teretnog voza i drumskog vozila nema povređenih lica.

Putni prelaz na staničnom području Osječani, osiguran je saobraćajnim znakovima i trouglom preglednosti.

Želјeznice Republike Srpske ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju, da vožnju prilagode uslovima puta i vremena, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza poštujući saobraćajnu signalizaciju, jer će se samo na taj način izbeći i smanjiti nezgode i udesi, koji mogu imati tragične posledice.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Vanredni događaj u Osječanima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Vanredni događaj u Osječanima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Vanredni događaj u Osječanima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Vanredni događaj u Osječanima