08.03.2021

Vijesti

Osmomartovska čestitka članova Uprave Želјeznica Republike Srpske

Osmomartovska čestitka članova Uprave Želјeznica Republike Srpske

Poštovane dame, drage koleginice.

Osmi mart, međunarodni Dan žena, svake godine nas podseti na emancipaciju, ravnopravnost i prava žena koja ni u današnjem vremenu nije lako ostvariti.

Zbog svakodnevne borbe kao majke, supruge, rukovodioca i radnice, žena zaslužuje mesto u društvu sigurno bolјe i cenjenije.

Još jedna poslovna godina u koju smo zajedno zakoračili i u našem kolektivu, širom Evrope i u okviru Zajednice evropskih želјeznica ukazuje na neophodnost borbe protiv nejednakosti polova u svim sferama društva. Svesni smo činjenice da je neophodna veća agažovanost žena na odgovornim položajima i na tome ćemo svakako raditi zajedno sa vama.

Želјeznice Republike Srpske kao kolektiv koji danas zapošlјava 350 žena na različitim poslovima, nastoje da osiguraju upravo osnovna prava žene kao radnika, rukovodioca i saradnika.Ukoliko ponekad izgubimo iz vida da ste zaista nežniji pol ali svakako sposobne, mudre i neretko jače od muškog pola u mnogim životnim bitkama, oprostite nam.

U svojim nastojanjima i želјama da vam ovaj i svaki naredni praznik donese prosperitet i uspešnu poslovnu godinu,želimo vam da dobre rezultate kao i male ili velike cilјeve koje ste pred sebe postavile u poslovnim i privatnim planovima,ostvarite u narednom periodu.

Ceneći vaš doprinos u svim segmentima rada našeg kolektiva, upućujemo vama, kao i svim ostalim damama, iskrene čestitke povodom Osmog marta – međunarodnog praznika žena.