27.02.2020

Obustava željezničkog saobraćaja zbog sanacije klizišta

Obustava željezničkog saobraćaja zbog sanacije klizišta

Želјeznice Republike Srpske obaveštavaju putnike, korisnike želјezničkog saobraćaja, da se u periodu od 03.3.2020. godine do 12.3.2020. godine, u potpunosti obustavlјa želјeznički saobraćaj na relaciji Doboj – Ostružnja – Doboj.

Obustava želјezničkog saobraćaja uvodi se zbog izvođenja neophodnih radova, na sanaciji klizišta na pruzi u Ljeskovim Vodama.

U navedenom periodu obustave želјezničkog saobraćaja, Želјeznice Republike Srpske organizovaće prevoz putnika autobusima na relaciji Doboj – Ostružnja – Doboj, sa presedanjem u ukrsnici Ostružnja.

Na relaciji Ostružnja – Banjaluka – Ostružnja, redovno će saobraćati svi lokalni putnički vozovi.

Međuentiteski brzi vozovi, koji saobraćaju na relaciji Sarajevo – Banjaluka – Sarajevo i Sarajevo – Bihać – Sarajevo u periodu trajanja radova na sanaciji klizišta na pruzi u Ljeskovim Vodama, saobraćaće na relaciji Sarajevo – Doboj – Sarajevo bez presedanja u autobuse u stanici Doboj.

Ukoliko radovi budu završeni pre planiranih rokova, ili bude neophodan produžetak radova, Želјeznice Republike Srpske će blagovremeno obavestiti javnost.

Želјeznice Republike Srpske svim korisnicima želјezničkog saobraćaja, zahvalјuju na razumevanju i strplјenju dok traju radovi.