02.12.2023

Saopštenje za javnost

Saopštenje za javnost

Na putnom prelazu „Ostružnja Gornja“ između ukrsnica Stanari i Ostružnja, jutros u 8 časova i 47 minuta, došlo je do vanrednog događaja, kada je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Banjaluka - Doboj, naleteo na putničko vozilo koje se u tom trenutku iznenada našlo na putnom prelazu.

Na lice mesta po prijavi vanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje Želјeznica Republike Srpske.

Uviđaj je u toku.

Putni prelaz „Ostružnja Gornja “ osiguran je višim nivoom osiguranja: saobraćajnom znakovima na putu i svetlosno – zvučnom signalizacijom.

Želјeznice Republike Srpske ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i signalizaciju, budu odgovorni prema sebi i drugima, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza i bezbedno nakon prelaska pruge, nastave vožnju.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Saopštenje za javnost alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Saopštenje za javnost alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Saopštenje za javnost