11.03.2020

Završena sanacija klizišta u Ljeskovim Vodama

Završena sanacija klizišta u Ljeskovim Vodama

Želјeznice Republike Srpske obaveštavaju putnike, korisnike želјezničkog saobraćaja, da se danas 11.3.2020. godine, završavaju radovi na sanaciji klizišta u Ljeskovim Vodama, na delu pruge između stanice Stanari i ukrsnice Ostružnja.

Završetkom neophodnih radova u predviđenom roku, danas u 16 časova i 30 minuta uspostavlja se redovan saobraćaj vozova na relaciji Doboj – Novi Grad.

Međuentitetski brzi voz u dogovoru sa ŽFBiH saobraćanje po redovnom redu vožnje na relaciji Sarajevo – Banjaluka - Sarajevo počinje 13.3.2020. godine.

U petak 13.3.2020. godine sa redovnim polascima počinje i saobraćanje međuentitetskog brzog voza Sarajevo – Bihać, dok voz na relaciji Bihać- Sarajevo sa redovnim polascima počinje u subotu 14.3.2020. godine.

Autobuski prevoz koji su dok su trajali radovi na sanaciji klizišta organizovale Željeznice Republike Srpske, na relaciji Doboj – Ostružnja – Doboj, uspostavljanjem redovnog saobraćaja se ukida.

Želјeznice Republike Srpske svim korisnicima želјezničkog saobraćaja, zahvalјuju na razumevanju i strplјenju dok su trajali radovi na sanaciji klizišta.

Takođe, obaveštavamo javnost da se na osnovu naredbe izdate od strane Ministarstva prosvete i kulture RS o obaveznom obustavljanju rada osnovih i srednjih škola, radi preventivnog delovanja i sprečavanja pojave širenja novog virusa korona, otkazuje saobraćaj jednog para putničkih vozova na relaciji Doboj – Petrovo Novo – Doboj. Otkazuju se vozovi sa polascima u 13časova i 10 minuta iz Doboja i u 14 časova i 12 minuta iz Petrova Novog. Ova primena biće na snazi do 30.3.2020. godine.