30.12.2022

Vijesti

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem

Novogodišnji prijem Željeznica Republike Srpske organizovan je tradicionalno u Doboju i na kraju poslovne 2022. godine kako bi se u prazničnoj atmosferi sumirali poslovni rezultati, razmenila mišljenja i konkretizovali planovi za narednu godinu. Vršilac dužnosti generalnog direktora Željeznica Republike Srpske Slađan Jović, pozdravljajući svoje saradnike, rukovodioce i goste istakao je da mu je čast biti predsednik uprave preduzeća koje svoju poslovnu godinu završava stabilno.

-Imenovan sam na mesto vršioca dužnosti generalnog direktora Željeznica Republike Srpske u trenutku kada ispraćamo poslovnu 2022. i sa novim izazovima i zadacima koji su pred nama ulazimo u novu 2023. godinu. Izrazio bih zadovoljstvo stanjem koje sam zatekao u Željeznicama Republike Srpske, a tu prevashodno mislim na solventnost i likvidnost preduzeća, koje sve svoje obaveze prema zaposlenima, državi i komintentima izmiruje na vreme.Sve započete procese koji su u toku u okviru projekta restrukturisanja Željeznica Republike Srpske, verujem da ćemo zajedno sa Vladom Republike Srpske uspešno nastaviti i u godini pred nama – rekao je na novogodišnjem prijemu vršilac dužnosti generalnog direktora ŽRS Slađan Jović.

Upućujući čestitke za predstojeće praznike svojim saradnicima, svim zaposlenima u Željeznicama Republike Srpske kao i korisnicima željezničkog saobraćaja vršilac dužnosti generalnog direktora poželeo je dobro zdravlje, porodičnu sreću te poslovne i lične uspehe u narednoj 2023. godini.

Na prazničnom prijemu Željeznica Republike Srpske pored rukovodilaca i predstavnika sindikalnih organizacija ŽRS, prisustvovali su i članovi Nadzornog odbora, te bivši rukovodioci koji su u prethodnom periodu u različitim periodima bili na čelu Željeznica Republike Srpske.