18.12.2019

Vijesti

Novogodišnjim vozovima u susret praznicima

Novogodišnjim vozovima u susret praznicima

Želјeznice Republike Srpske već tradicionalno na kraju još jedne kalendarske godine, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, za decu svojih radnika organizovale su podelu novogodišnjih paketića u vozovima u Doboju, Banjaluci, Prijedoru i Novom Gradu.

Povodom nastupajuće 2020.godine u Želјeznicama Republike Srpske ove godine podijelјeno je ukupno 460 novogodišnjih paketića.

U Novom Gradu podeljeno je 32 novodišnja paketa gde su se mališani vozili do Dobrljina,u Prijedoru 60 a vožnja je trajala do Omarske i nazad, u Banjaluci čiji su se mališani vozili do Čelinca podeljeno je 87 dok je u Doboju mališane voz prevozio do Osječana a Deda Mraz podelio ukupno 281 paketić.

Sergej, Miloš i Mila bili su deo vesele družine koja će druženje sa Deda Mrazom u vožnji vozom dugo pamtiti i prepričavati drugarima. Uz praznične pesmice, mnogo smeha i dobrog raspoloženja novogodišnji vozovi su i ovogdišnjji zadatak na radost prisutnih uspešno ispunili.

Uprava Željeznica Republike Srpske obezbedila je novogodišnje paketiće, Sekcije saobraćajno transportne delatnosti i Vuče vozova organizovale su vozove za prevoz dece, a sindikalne organizacije ŽRS organizovale su podelu.

I ove godine, u gostima Željeznica Republike Srpske bili su i mališani iz Edukativnog centra "Dajte nam šansu – Zvjezdice“ iz Banjaluke za koje je obezbeđeno 30 paketića.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnjim vozovima u susret praznicima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnjim vozovima u susret praznicima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnjim vozovima u susret praznicima alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Novogodišnjim vozovima u susret praznicima