29.05.2024

Vijesti

Predškolci uživali u vožnji vozom

Predškolci uživali u vožnji vozom

Organizovane posete Želјeznicama Republike Srpske postale su uobičajene i na našu radost vrlo poželјne među decom predškolskog i školskog uzrasta.

Ove sedmice družili smo se sa mališanima iz Novog Grada iz JU dečijeg vrtića „Pčelica Maja“ koji su uživali u vožnji vozom od Novog Grada do Dobrlјina.

Ukupno 55 mališana sa svojim vaspitačima, na jednodnevni izlet putovali su našim vozom i sa nama podelili najlepše utiske.

Želјezničarima je zadovolјstvo da na ovaj način daju svoj doprinos i učestvuju u edukaciji najmlađih o želјezničkom saobraćaju, ekološkim prednostima putovanja vozom i važnosti sigurnosnih mera u želјezničkom saobraćaju.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Predškolci uživali u vožnji vozom alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Predškolci uživali u vožnji vozom alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Predškolci uživali u vožnji vozom alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Predškolci uživali u vožnji vozom