28.12.2020

Vijesti

Sastanak Uprave i sindikalnih predstavnika ŽRS

Sastanak Uprave i sindikalnih predstavnika ŽRS

Članovi Uprave Željeznica Republike Srpske održali su danas u Doboju, u povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, sastanak sa predstavnicima svih osam sindikalnih organizacija, koliko ih deluje u preduzeću.

Sumiranje aktivnosti menađzmenta u Željeznicama Republike Srpske, kao i trenutne aktuelnosti na kraju kalendarske 2020. godine bile su teme današnjeg sastanka.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Željeznica Republike Srpske Željko Radić, zajedno sa članovima Uprave preduzeća, čestitajući predstojeće božićne i novogodišnje praznike predstavnicima sindikalnih organizacija, njihovim članovima kao i svim zaposlenim radnicima, pored želja za dobro zdravlje, poželeo je i uspešnu poslovnu Novu 2021. godinu.

Slike

alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Sastanak Uprave i sindikalnih predstavnika ŽRS alt ? System.Linq.Enumerable+WhereSelectListIterator`2[zrs_rs.Model.Models.ObjavaSlika,System.String] : Sastanak Uprave i sindikalnih predstavnika ŽRS