30.12.2020

Vijesti

Srećni praznici

Srećni praznici

Poštovane kolege,dragi željezničari,

U trenutku kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu 2021. godinu, uz želje da nam bude bolja i uspešnija od prethodne,upućujemo pre svega čestitke sa željama za dobro zdravlje svim zaposlenim radnicima u Željeznicama Republike Srpske, kao i poslovnim partnerima i korisnicima željezničkog saobraćaja.

U godini koja je na izmaku, Željeznice Republike Srpske bile su suočene su sa brojnim izazovima, ali uprkos tome, uspevamo da savladamo razne prepreke koje se pred nama nalaze i u ovim teškim vremenima za celokupno čovečanstvo.

Trudimo se i istrajaćemo u tome da intenzivno i predano realizujemo aktivnosti na uspešnom provođenju procesa restrukturisanja preduzeća, što za konačni cilj ima efikasnije i produktivnije Željeznice Republike Srpske. U tom poslu svi smo podjednako važni i neophodni, kako bismo odgovorno, zajedničkim delovanjem došli do očekivanih, pozitivnih rezultata.

Članovi Uprave Željeznica Republike Srpske upućuju Vam iskrene čestitke u susret nastupajućim božićnim i novogodišnjim praznicima.

Želimo Vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspeh na profesionalnom planu i da predstojeće praznike provedete sa svojim najmilijima, u miru, sreći i dobrom raspoloženju. Svima nama u Novoj 2021. godini želimo stabilne i uspešne Željeznice Republike Srpske, koje ćemo zajedno graditi i jačati i u narednom periodu.